BoligenRundt system
Du er her: BoligenRundt.dk - Boligformidler - Om BoligenRundt system

BoligenRundt.dk


BoligenRundt tilbyder som de eneste et Internetbaseret præsentationsværktøj, der er udviklet specielt til boligadvokater og andre uafhængige boligformidlere.

Efter mere end et års produktudvikling og test, i samarbejde med en praktiserende boligadvokat, kan vi garantere et effektivt og let tilgængeligt redskab - med en indbydende og venlig brugergrænseflade.

BoligenRundt assisterer boligformidleren i de daglige opgaver med at fremskaffe præsentationsmateriale og besvare henvendelser fra køberne.

Med den indbyggede virtuelle fremvisning sorteres useriøse købere fra, og dermed undgår boligformidler og boligsælger at ofre tid på unødige fremvisninger.
  Med BoligenRundt kan du skræddersy dine egne boligpræsentationer.
Du kan rekvirere billedmateriale og plantegning med et klik, og dernæst opsættes et salgsprospekt automatisk ud fra dit tekstmateriale.

Eksempel på BoligenRundt præsentation

Præsentationerne indbygges i eksisterende boligkataloger, som vist ovenfor.

  Systemet håndterer automatisk henvendelser fra interesserede købere. Køberne besvares straks ved afsendelse af salgsprospektet på e-mail.

Vil du vide mere om BoligenRundt systemet er du meget velkommen til at kontakte os og evt. aftale en uforpligtende demonstration.

BoligenRundt.dk - boligenrundt@x-orbit.dk - Tlf. 98 77 08 08

Hostet af X-orbit Internet, x-orbit.dk Udviklet af X-orbit Internet - Nålevænget 5, Gjøl, 9440 Aabybro